KADILI CUMHURİYET İMAM HATİP ORTAOKULU

WEB https://kadilicumhuriyetiho.meb.k12.tr
Adres : KADILI KÖYÜ KADILI KÜME EVLERİ KADILI ILK ORTAOKULU BLOK NO: 145 SARIKAYA / YOZGAT
VİZYON : Kadılı Cumhuriyet İlköğretim Kurumu olarak, öğrenen, üreten, paylaşan, kendine güvenen ulusal ve evrensel değerlere saygılı ve sevgi dolu öğrenciler yetiştirmek;başarının artırılması için ; öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği , katılımı ve özgüveni gelişmiş öğrencilerin olduğu , teknolojik araç ve gerecin temin edildiği ;Atatürk ilke ve inkılaplarından hız alarak bilimi yol gösterici kabul edip son teknolojik gelişmelerden faydalanan , insan hak ve hürriyetlerini savunan , kendine ,ailesine ,yurduna ,dünyaya faydalı ,adalet ve demokrasiyi rehber edinen ;spor ,sanat, kültürel etkinliklerde ön sıralarda yarışan ,kendini gerçekleştirmiş bireylerin yetişmesini sağlamaktır.
MİSYON : İlköğretim programını , çevresel şartları, bilimsel teknolojik gelişmeleri dikkate alarak etkili ve verimli bir biçimde uygulamak , kanunlara ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, kültürel ve ahlaki değerlerini bilen ve koruyan , insan hak ve hürriyetlerini bilen ve savunan bireyler yetiştirmek , öğrencilerin sosyal, kültürel ve ekonomik yeteneklerine , istek ve beklentilerine uygun hizmet sunmak , çağın gereklerine uygun bilimsel ve kaliteli eğitim öğretim yapmak, bedensel , zihinsel, ruhsal yönden sağlıklı, üretken nesiller yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil : İNGİLİZCE-ARAPÇA
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : ÖĞRETMENLERİMİZ KENDİ AYARLADIKLARI SERVİSLE OKULA ULAŞIM SAĞLAMAKTADIRLAR.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇEYE 8 KM. İL MERKEZİNE 70 KM.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :